Open Table Dinners
2016
People love us on Yelp
2016
Guide Michelin
2016
Travelers Choice
2016
Основний секрет японської кухні
полягає у правильному підході до вибору продуктів, красі подачі страв і ставленні до їжі в цілому.
IKIGAI (ікігаі | 生 き 甲 斐) – це японське поняття, що означає відчуття власного призначення в житті. Це відчуття внутрішньої гармонії, що надає нашому життю сенс, особливий відтінок, смак, повноту і глибину.
Гармонійне поєднання смаку, якості продуктів, естетики та високого рівня сервісу – ось, що ви зможете відчути в нашому ресторані.
- Оригінальне «Кайсекі-меню», розроблене за участю шеф-кухаря Yoshi Fujiwara
- Велике меню традиційних і сучасних японських страв
- Найсвіжіші морепродукти
- Тепан-шоу
Що про нас говорять гості
Японська їжа не тільки смачна, але і дуже корисна. У ресторані «Ikigai» вибір та свіжість страв на найвищому рівні. Прекрасний затишний ресторан в самому центрі міста
Чудовий персонал, завжди складається відчуття, що тільки тебе і чекали. Кухня заслуговує окремих похвал. Завжди найсвіжіші продукти і дуже смачні легкі соуси.
Ми із задоволенням відвідуємо ресторан «Ikigai», іноді проводимо тут ділові зустрічі. Кухня у ресторані представлена на хорошому рівні. Дуже приємно, що українці люблять японську їжу
Краща пропозиція
Спробуйте найсмачніші спеціальні пропозиції розроблені нашою командою!
Філософія японської кухні
На столі опиняються виключно кращі і добірні продукти
Ikigai Team
Інтер’єр ресторану, дизайн якого розроблений згідно принципів простоти і натуралістичності, об’єднує в собі європейський комфорт і японський мінімалізм.