Головна

Open Table Dinners

2016

People love us on Yelp

2016

Guide Michelin

2016

Travelers Choice

2016

Основний секрет японської кухні

полягає у правильному підході до вибору продуктів, красі подачі страв і ставленні до їжі в цілому.

IKIGAI (ікігаі | 生 き 甲 斐) – це японське поняття, що означає відчуття власного призначення в житті. Це відчуття внутрішньої гармонії, що надає нашому життю сенс, особливий відтінок, смак, повноту і глибину.
Гармонійне поєднання смаку, якості продуктів, естетики та високого рівня сервісу – ось, що ви зможете відчути в нашому ресторані.

  • Оригінальне «Кайсекі-меню», розроблене за участю шеф-кухаря Yoshi Fujiwara
  • Велике меню традиційних і сучасних японських страв
  • Найсвіжіші морепродукти
  • Тепан-шоу

Що про нас говорять гості

Японська їжа не тільки смачна, але і дуже корисна. У ресторані «Ikigai» вибір та  свіжість страв на найвищому рівні. Прекрасний затишний ресторан в самому центрі міста

Юлія Копиткова

CEO DetoxShop Дієтолог, HARVARD MEDICAL SCHOOL

Чудовий персонал, завжди складається відчуття, що тільки тебе і чекали. Кухня заслуговує окремих похвал. Завжди найсвіжіші продукти і дуже смачні легкі соуси.

Олена Кравець

актриса, "Студія Квартал-95"

Ми із задоволенням відвідуємо ресторан «Ikigai», іноді проводимо тут ділові зустрічі. Кухня у ресторані представлена на хорошому рівні. Дуже приємно, що українці люблять японську їжу

Харада Мічіо

Заступник голови місії Міністр-радник, Посольство Японії в Україні

Краща пропозиція

Спробуйте найсмачніші спеціальні пропозиції розроблені нашою командою!

Локшина Соба
Гречана локшина Соба, приготована на тепане з тигровими креветками, кальмаром, і овочами в вишуканому кисло-солодкому соусі.
Креветки королівські на тепані
Королівські креветки, обсмажені на тепане з гарніром з грибів шиитаке і печериць з болгарським перцем і зеленою цибулею. Оригінальність подачі доповнюється двома соусами.
Салат з бебі кальмару з соусом дрейсінг Юзо
Страва готується з листя салату, заправленого соусом дрейсінг Юзо, що створює прекрасне поєднання з бебі кальмаром, приготовленим на грилі.
Чаванмусі
Японський традиційний ніжний бульйон з яєчним желе, приготовлений з тигрової креветки, морського гребінця і гриба ерінг - один з головних складових Кайсекі-меню, де смак зустрічається з мистецтвом.
Добінмуші
Легкий, бульйон «Добінмуші» з вареної мідії, солодкої креветки, грибом ерінг і шматочками лимону у традиційному японському посуді послужить прекрасним аперитивом для будь-якого гурмана і шанувальника японської кухні.
Аге-моно
Гідною стравою з представленого Кайсекі-меню є черевце блакитного тунця з авокадо, смажене в темпура, а також гриб шитаке, фарширований ніжним, збалансованим фаршем із морепродуктів з овочами. Яскравим акцентом для довершення смаку послужить полуниця в темпура, полита карамеллю.
Чорна тріска з місо-соусом
Чорна тріска по праву вважається королевою риб, а в руках наших шеф-кухарів вона перетворюється в ніжний делікатес. Запечене філе чорної тріски з місо-соусом - гідний супровід трапези.
Ролл з мармуровим м'ясом
Ролл з мармуровим м'ясом, морквою, спаржею і якіторі - соусом для найвишуканіших цінителів японської кухні.

Філософія японської кухні

На столі опиняються виключно кращі і добірні продукти

Ikigai Team

 

Інтер’єр ресторану, дизайн якого розроблений згідно принципів простоти і натуралістичності, об’єднує в собі європейський комфорт і японський мінімалізм.

 

Галерея

Ресторан Ikigai