7 жовтня ресторан Ikigai запустив новий сезон бізнес-ланчів.
Обід з колегами в центрі або ділову зустріч тепер можна поєднати із дегустацією високою японської кухні.
Меню було розроблено особисто Дмитром Кривошапом – шеф-кухарем ресторану.
Ланч складається з 4 страв на вибір: основне, суп, закуска та сік фреш.
– основне блюдо –
Касей-Дон Ічі: сашимі лосось, креветка, вугор, червона ікра, авокадо, рис
Касей-Дон Ні: солоний лосось з кавою, восьминіг, креветка темпура, ікра летючої риби, рис
Касей-Дон Сан: смажена качина грудка з рисом
– суп –
Місо суп
– закуска –
Салат Кайсо
Салат Оцірю з грушею
Рол Вегетаріанський
– сік фреш –
Апельсиновий
Яблучний
Пропозиція діє з 12:00 до 16:00 тільки в будні дні.
Вартість: 550 грн.
Чекаємо вас на вулиці Пушкінській, 29.
Паркінг для гостей – безкоштовно.
Знижки та акції на дану позицію не поширюються.