Шеф-кухар Ikigai в Японії

Весною 2019 року наш шеф-кухар поїхав до Японії осягати секрети місцевої новаторської кухні.
Стажувався Дмитро у популярному ресторані INUA, який уже встиг завоювати визнання у ресторанному бізнесі:
• Bronze in Tabelog Award 2019
• 3 toque in Gault & Millau 2019 (Japan)
• Arrival of the Year Winner in the World Restaurant Awards
Ресторан працює тільки на вечері та без попереднього запису сюди не потрапити.
В основі ідеології INUA лежить використання унікальних, локальних інгредієнтів, які особисто збирає команда INUA для своїх гостей.
Багато століть Японія є лідером по використанню якісних інгредієнтів, тож у Дмитра була можливість перейняти кращі з її традицій. Про деякі з них наш шеф писав у своєму інстаграм-блозі @dimakrivoshap.
А сьогодні Дмитро ділиться набутими знаннями зі своєю командою Ikigai, створюючи нові приголомшливі смаки та аромати.
Познайомитися з ними ми запрошуємо й вас.