Королівські креветки, обсмажені на тепане з гарніром з грибів шиитаке і печериць з болгарським перцем і зеленою цибулею. Оригінальність подачі доповнюється двома соусами.
Archives: Menu Items
Локшина Соба
Гречана локшина Соба, приготована на тепане з тигровими креветками, кальмаром, і овочами в вишуканому кисло-солодкому соусі.
Салат з бебі кальмару з соусом дрейсінг Юзо
Страва готується з листя салату, заправленого соусом дрейсінг Юзо, що створює прекрасне поєднання з бебі кальмаром, приготовленим на грилі.
Чаванмусі
Японський традиційний ніжний бульйон з яєчним желе, приготовлений з тигрової креветки, морського гребінця і гриба ерінг – один з головних складових Кайсекі-меню, де смак зустрічається з мистецтвом.
Добінмуші
Легкий, бульйон «Добінмуші» з вареної мідії, солодкої креветки, грибом ерінг і шматочками лимону у традиційному японському посуді послужить прекрасним аперитивом для будь-якого гурмана і шанувальника японської кухні.
Чорна тріска з місо-соусом
Чорна тріска по праву вважається королевою риб, а в руках наших шеф-кухарів вона перетворюється в ніжний делікатес. Запечене філе чорної тріски з місо-соусом – гідний супровід трапези.
Аге-моно
Гідною стравою з представленого Кайсекі-меню є черевце блакитного тунця з авокадо, смажене в темпура, а також гриб шитаке, фарширований ніжним, збалансованим фаршем із морепродуктів з овочами. Яскравим акцентом для довершення смаку послужить полуниця в темпура, полита карамеллю.
Ролл з мармуровим м'ясом
Ролл з мармуровим м’ясом, морквою, спаржею і якіторі – соусом для найвишуканіших цінителів японської кухні.
Hot vacherin mont d’or
with Winter black truffles from Piedmont