Креветки королівські на тепані

Королівські креветки, обсмажені на тепане з гарніром з грибів шиитаке і печериць з болгарським перцем і зеленою цибулею. Оригінальність подачі доповнюється двома соусами.

Докладніше

Локшина Соба

Гречана локшина Соба, приготована на тепане з тигровими креветками, кальмаром, і овочами в вишуканому кисло-солодкому соусі.

Докладніше

Салат з бебі кальмару з соусом дрейсінг Юзо

Страва готується з листя салату, заправленого соусом дрейсінг Юзо, що створює прекрасне поєднання з бебі кальмаром, приготовленим на грилі.

Докладніше

Чаванмусі

Японський традиційний ніжний бульйон з яєчним желе, приготовлений з тигрової креветки, морського гребінця і гриба ерінг – один з головних складових Кайсекі-меню, де смак зустрічається з мистецтвом.

Докладніше

Добінмуші

Легкий, бульйон «Добінмуші» з вареної мідії, солодкої креветки, грибом ерінг і шматочками лимону у традиційному японському посуді послужить прекрасним аперитивом для будь-якого гурмана і шанувальника японської кухні.

Докладніше

Чорна тріска з місо-соусом

Чорна тріска по праву вважається королевою риб, а в руках наших шеф-кухарів вона перетворюється в ніжний делікатес. Запечене філе чорної тріски з місо-соусом – гідний супровід трапези.

Докладніше

Аге-моно

Гідною стравою з представленого Кайсекі-меню є черевце блакитного тунця з авокадо, смажене в темпура, а також гриб шитаке, фарширований ніжним, збалансованим фаршем із морепродуктів з овочами. Яскравим акцентом для довершення смаку послужить полуниця в темпура, полита карамеллю.

Докладніше

Ролл з мармуровим м'ясом

Ролл з мармуровим м’ясом, морквою, спаржею і якіторі – соусом для найвишуканіших цінителів японської кухні.

Докладніше

Hot vacherin mont d’or

with Winter black truffles from Piedmont

Докладніше