Дім сам – це новий модний формат, кантональних пельменів найрізноманітніших форм, начинок і забарвлень. Легка, в міру екзотична страва вже встигла завоювати серця найдосвідченіших гурманів! Це калейдоскоп нових смакових відчуттів, який допоможе створити правильний настрій! Дім сам можуть нагадувати маленькі вареники, манти або пельмені. Ще їх ліплять як мішечки або глечики – злегка відкритими зверху…
Новини
Що таке Дим САМ?
Дім-сами, які багато хто називає китайськими пельменями, насправді мають з останніми тільки посереднє схожість. По-перше, їх смак набагато тонше і багатогранніше, чому, власне, вони і називаються дім-сам, що означає «доторкнутися до серця». По-друге, справжні дім-сами готуються з використанням тонкого рисового тесту, класика жанру – рисове тісто гар-ґау. Його розгортають так тонко, що потім, пропарене, воно…
У ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя - шеф-кухаря Джонатoна Кертіса
З п’яти основ Ikigai – етичного кодексу, що надав назву нашому ресторану, саме поняття «Ikigai» означає гнучкість розуму, цілеспрямованість і захоплення. Саме завдяки цим якостям ми продовжуємо розвиватися і пропонувати нашим гостям нові смаки! 16 березня у ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса. Кожен гість вечора зміг гідно…
8 березня у ресторані «Ікігай»
У Країні Вранішнього Сонця, в березні жінкам присвячений не 1 день, а цілий місяць! У зв’язку з цим, ресторан ексклюзивної японської кухні «Ікігай» запрошує Вас відзначити цей прекрасний весняний свято з коханою людиною або з рідними. Із задоволенням запропонуємо Вам: – спеціально розроблений весняний амюс буш від Шеф-кухаря – частування з меню a la carte…
Сецубун або Масляна в ресторані «Ікігай»
В Японії також існує свято зустрічі весни. І називається воно Сецубун. Традиційно на це свято, як і у нас, випікаються млинці. Різниця між японськими млинцями і нашими в тому, що у нас вони, як правило, тонкі та можуть бути з різними начинками, в той час як у Японії – пухкі та дуже схожі на оладки.…
У ресторані «IKIGAI» день закоханих в японському стилі!
14 лютого – це той день року, коли святий Валентин допомагає з’єднати закохані серця. Саме в цей день звучать найніжніші та найважливіші слова. Запрошуємо Вас провести найромантичніший вечір року в ресторані ексклюзивної японської кухні «IKIGAI». Ми підготували спеціальний романтичний кайсекі сет із 6 страв, який Ви зможете розділити з коханою людиною, і пляшку ігристого. Протягом…
Power size роли в ресторані «IKIGAI»
Ресторан високої японської кухні «IKIGAI» продовжує дивувати Вас своїми новинками! Запрошуємо Вас скуштувати нову позицію меню – Power Size роли. Основна особливість цих ролів полягає в їх велетенських розмірах. Таким чином, обравши один з 4-х ролів-новинок, Ви отримаєте більше задоволення від смаку. Прихильники класики можуть оцінити Power Size рол «Філадельфія» і Power Size рол з…
Дитяче меню у ресторані IKIGAI
Чи є у Вас улюблений ресторан, куди приємно прийти з дітьми або всією сім’єю? І де кожен знайде собі блюдо по-смаку? Пропонуємо спробувати щось нове – японський ресторан для сімейних бранчів. І привід для цього є чудовий – дитяче меню. Ми гарантуємо Вам, що всі страви, які дітки замовлять зі спеціального меню, розроблене на основі…
Освіжаючий тонік-бар меню в ресторані IKIGAI
У літню спеку так хочеться чогось освіжаючого! Ресторан IKIGAI радий подарувати Вам свіжість Сходу і запросити Вас на унікальне тонік-меню. Уявіть, що перед Вами ставлять велике плато з льодом, від якого пашить приємна прохолода, а в льоду блюдо з замовленим Вами частуванням, яке складається виключно з продуктів, що мають тонізуючий ефект. Морепродукти, цитрусові, ягоди, фрукти,…
Нове Рамен Меню в ресторані IKIGAI
У 2013 році японська кухня була внесена до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, що визначило її статус як традиційної кухні, яка потребує збереження. Однак в останні роки у світі найбільш популярною японською їжею став рамен. В уявленні іноземця японська кухня – це темпура і суші. Рамен же раніше вважався фастфудом і до недавнього часу асоціювався…