Reservation

Бронювання столів

Ресторан IKIGAI – ресторан ексклюзивної японської кухні

Гармонійне поєднання смаку, якості продукції, естетики та професійного рівня обслуговування, все це чекає на Вас у ресторані IKIGAI

Щоб зробити бронювання, будь ласка, виберіть місце, де Ви би хотіли сидіти і заповніть форму або зателефонуйте за номером +38 (044) 537 4 537 і ми зв’яжемося з Вами найближчим часом.

Reservation

Бронирование столов

Ресторан IKIGAI – ресторан эксклюзивной японской кухни

Гармоничное сочетание вкуса, качества продукции, эстетики и профессионального уровня обслуживания, все это Вас ждет в ресторане IKIGAI

Для осуществления бронировки, выберите место, где Вы хотели бы сидеть, и заполните форму или наберите +38 (044) 537 4 537, и мы Вам перезвоним.

Reservation Table 2

Бронювання столика на 6 персон

Будь ласка, виберіть дату для бронювання
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 2

Бронирование столов для 6 персон

Выберите дату для бронирования
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 1

Бронювання столика на 6 персон

Будь ласка, виберіть дату для бронювання
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 1

Бронирование столов для 6 персон

Выберите дату для бронирования
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 7

Бронювання столика на 6 персон

Будь ласка, виберіть дату для бронювання
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 7

Бронирование столов для 6 персон

Выберите дату для бронирования
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 4

Бронювання столика на 8 персон

Будь ласка, виберіть дату для бронювання
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 4

Бронирование столов для 8 персон

Выберите дату для бронирования
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 6

Бронювання столика на 2 персони

Будь ласка, виберіть дату для бронювання
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 6

Бронирование столов для 2 персон

Выберите дату для бронирования
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 5

Бронювання столика на 6 персон

Будь ласка, виберіть дату для бронювання
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 5

Бронирование столов для 6 персон

Выберите дату для бронирования
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 3

Бронювання столика на 4 персони

Будь ласка, виберіть дату для бронювання
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 3

Бронирование столов для 4 персоны

Выберите дату для бронирования
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 7

Table Reservation for 6 person

Please select date for your reservation
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 6

Table Reservation for 2 person

Please select date for your reservation
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 5

Table Reservation for 6 persons

Please select date for your reservation
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 4

Table Reservation for 8 person

Please select date for your reservation
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 3

Table Reservation for 4 person

Please select date for your reservation
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 2

Table Reservation for 6 person

Please select date for your reservation
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table 1

Table Reservation for 6 person

Please select date for your reservation
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Про нас

Слово Ikigai (Ікігаі | 生 き 甲 斐) означає відчуття власного призначення в житті. Це відчуття внутрішньої гармонії, що надає нашому життю сенс, особливий відтінок, смак, повноту і глибину.

Ми впевнені, що в нашому ресторані Ви зможете знайти свій Ikigai, насолоджуючись:

– Оригінальним «Кайсекі-меню», розробленим за участю шеф-кухаря Yoshi Fujiwara
– Великим меню традиційних японських страв
– Свіжими морепродуктами
– Тепан-шоу
– Вишуканою подачею страв
– Японською гостинністю

Це дійсно відкриття року в світі гастрономії, якого так чекали шанувальники японської кухні!

О нас

Слово Ikigai (Икигай|生き甲斐) означает ощущение собственного предназначения в жизни. Это ощущение внутренней гармонии, что придает нашей жизни смысл, особый оттенок, вкус, полноту и глубину.

Мы уверенны, что в нашем ресторане Вы сможете обрести свой Ikigai, наслаждаясь:

– Оригинальным «Кайсеки-меню», разработанным при участии шеф-повара Yoshi Fujiwara
– Обширным меню традиционных японских блюд
– Свежими морепродуктами
– Тепан-шоу
– Изысканной подачей блюд
– Японским гостеприимством

Это, поистине, открытие года в мире гастрономии, которого ждали ценители японской кухни!

Галерея

Atmosphere Matters

Інтер’єр ресторану, дизайн якого розроблений згідно принципів простоти і натуралістичності, об’єднує в собі європейський комфорт і японський мінімалізм.

Галерея

Интерьер ресторана, дизайн которого разработан на принципах простоты и натуралистичности, объединяет в себе европейский комфорт и японский минимализм.

Наша команда

Наша команда

Эксклюзивная японская кухня

Наша профессиональная команда придерживается основ философии японской кухни, согласно которой, на столе достойны чести оказаться исключительно лучшие и отборные продукты.

Основная миссия наших шеф-поваров – сохранить первоначальные полезные свойства и вкус каждого ингредиента, создавая из них уникальные сочетания в японских традициях.

Совместно с японским шеф-поваром Yoshi Fujiwara, было разработано аутентичное «кайсеки меню», согласно многолетним традициям.

Diane Dinnery

Desserts Sous Chef

Diane has a sweet tooth for everything…sweet! As a dessert sous chef she’s responsible for delighting you with anything nice, from a cheesecake to a creme brûlée!

Nelson Mangola

Poissonnier Sous Chef

Derived from French culinary terminology, a poissonnier sous chef is the cook, responsible for preparing and serving all the dishes that have fish ingredients.

Cary Breadstove

Saucier Sous Chef

Cary curates our delicious collection of sauces. She’s a master for preparing meat, fish and vegetable sauces, the ones you’d love to dip your bread into!

Michael Porkbelly

Rotisseur Sous Chef

As a rotisseur sous chef, Michale cooks all our roasted and braised meats. He’s the person to get your steak done medium rare, well done or rare with blood…

Steve Cutlet

Grillardin Sous Chef

Steven is the chief for any grilled dish. Be it a fish, a piece of veal, lamb or a pork loin – be sure that under his supervision it will be grilling and smoking!

Peter Beefstreak

Friturier Sous Chef

Peter is the person, who’s responsible for all the dishes that are deep fried in oil or any other animal fat… So the next time you order French fries, you’ll know whom to thank for it!

Mary Applorange

Saucier Sous Chef

Mary takes a good loving care for any vegetable related cooking… She finds special joy in being a vegetable sous chef, as she’s been a vegetarian for more than 20 years by now!

Gary Fiships

Chief Waiter

Gary works at Bettaso longer than anyone else. That kind of tenure’s length allows him to provide mindful advice to all the newcomers, including other waiters, whom he presides over…

Новини

Що таке Дим САМ?

Що таке Дим САМ?

Дім-сами, які багато хто називає китайськими пельменями, насправді мають з останніми тільки посереднє схожість. По-перше, їх смак набагато тонше і багатогранніше, чому, власне, вони і називаються дім-сам, що означає «доторкнутися до серця». По-друге, справжні дім-сами готуються з використанням тонкого рисового тесту, класика жанру – рисове тісто гар-ґау. Його розгортають так тонко, що потім, пропарене, воно
Докладніше
У ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса

У ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса

З п’яти основ Ikigai – етичного кодексу, що надав назву нашому ресторану, саме поняття «Ikigai» означає гнучкість розуму, цілеспрямованість і захоплення. Саме завдяки цим якостям ми продовжуємо розвиватися і пропонувати нашим гостям нові смаки! 16 березня у ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса. Кожен гість вечора зміг гідно
Докладніше
8 березня у ресторані «Ікігай»

8 березня у ресторані «Ікігай»

У Країні Вранішнього Сонця, в березні жінкам присвячений не 1 день, а цілий місяць! У зв’язку з цим, ресторан ексклюзивної японської кухні «Ікігай» запрошує Вас відзначити цей прекрасний весняний свято з коханою людиною або з рідними. Із задоволенням запропонуємо Вам: – спеціально розроблений весняний амюс буш від Шеф-кухаря – частування з меню a la carte
Докладніше
У ресторані «IKIGAI» день закоханих в японському стилі!

У ресторані «IKIGAI» день закоханих в японському стилі!

14 лютого – це той день року, коли святий Валентин допомагає з’єднати закохані серця. Саме в цей день звучать найніжніші та найважливіші слова. Запрошуємо Вас провести найромантичніший вечір року в ресторані ексклюзивної японської кухні «IKIGAI». Ми підготували спеціальний романтичний кайсекі сет із 6 страв, який Ви зможете розділити з коханою людиною, і пляшку ігристого. Протягом
Докладніше
Power size роли в ресторані «IKIGAI»

Power size роли в ресторані «IKIGAI»

Ресторан високої японської кухні «IKIGAI» продовжує дивувати Вас своїми новинками! Запрошуємо Вас скуштувати нову позицію меню – Power Size роли. Основна особливість цих ролів полягає в їх велетенських розмірах. Таким чином, обравши один з 4-х ролів-новинок, Ви отримаєте більше задоволення від смаку. Прихильники класики можуть оцінити Power Size рол «Філадельфія» і Power Size рол з
Докладніше

Дитяче меню у ресторані IKIGAI

Чи є у Вас улюблений ресторан, куди приємно прийти з дітьми або всією сім’єю? І де кожен знайде собі блюдо по-смаку? Пропонуємо спробувати щось нове – японський ресторан для сімейних бранчів. І привід для цього є чудовий – дитяче меню. Ми гарантуємо Вам, що всі страви, які дітки замовлять зі спеціального меню, розроблене на основі
Докладніше

Освіжаючий тонік-бар меню в ресторані IKIGAI

У літню спеку так хочеться чогось освіжаючого! Ресторан IKIGAI радий подарувати Вам свіжість Сходу і запросити Вас на унікальне тонік-меню. Уявіть, що перед Вами ставлять велике плато з льодом, від якого пашить приємна прохолода, а в льоду блюдо з замовленим Вами частуванням, яке складається виключно з продуктів, що мають тонізуючий ефект. Морепродукти, цитрусові, ягоди, фрукти,
Докладніше

Нове Рамен Меню в ресторані IKIGAI

У 2013 році японська кухня була внесена до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, що визначило її статус як традиційної кухні, яка потребує збереження. Однак в останні роки у світі найбільш популярною японською їжею став рамен. В уявленні іноземця японська кухня – це темпура і суші. Рамен же раніше вважався фастфудом і до недавнього часу асоціювався
Докладніше
Тепан-ланч у ресторані «IKIGAI»

Тепан-ланч у ресторані «IKIGAI»

Ресторан «IKIGAI» не перестає радувати Вас свіжими рішеннями і запрошує на тепан-ланч. Ми рекомендуємо замовити суп «Добімуші», Японський овочевий салат, лосось теріякі з рисом, і рол авокадо, або зробити свій вибір з 5 страв на свій смак. У сучасному світі бізнесу, де важлива кожна хвилина, ми гарантуємо відмінне обслуговування і повну подачу усіх замовлених страв
Докладніше
Шеф рекомендує

Шеф рекомендує

Весна – це завжди зміни, і завжди в кращу сторону. Ресторан «IKIGAI» запрошує Вас скуштувати нове меню від Шеф-кухаря. Спеціально для весняного сезону наша команда розробила легке меню, де кожен зможе відкрити для себе незвичний смак знайомих інгредієнтів. У цьому меню окрема увага приділяється кіноа. Останнім часом ця крупа стала популярною через те, що вона
Докладніше

Головна

Open Table Dinners

2016

People love us on Yelp

2016

Guide Michelin

2016

Travelers Choice

2016

Основний секрет японської кухні

полягає у правильному підході до вибору продуктів, красі подачі страв і ставленні до їжі в цілому.

IKIGAI (ікігаі | 生 き 甲 斐) – це японське поняття, що означає відчуття власного призначення в житті. Це відчуття внутрішньої гармонії, що надає нашому життю сенс, особливий відтінок, смак, повноту і глибину.
Гармонійне поєднання смаку, якості продуктів, естетики та високого рівня сервісу – ось, що ви зможете відчути в нашому ресторані.

  • Оригінальне «Кайсекі-меню», розроблене за участю шеф-кухаря Yoshi Fujiwara
  • Велике меню традиційних і сучасних японських страв
  • Найсвіжіші морепродукти
  • Тепан-шоу

Що про нас говорять гості

Японська їжа не тільки смачна, але і дуже корисна. У ресторані «Ikigai» вибір та  свіжість страв на найвищому рівні. Прекрасний затишний ресторан в самому центрі міста

Юлія Копиткова

CEO DetoxShop Дієтолог, HARVARD MEDICAL SCHOOL

Чудовий персонал, завжди складається відчуття, що тільки тебе і чекали. Кухня заслуговує окремих похвал. Завжди найсвіжіші продукти і дуже смачні легкі соуси.

Олена Кравець

актриса, "Студія Квартал-95"

Ми із задоволенням відвідуємо ресторан «Ikigai», іноді проводимо тут ділові зустрічі. Кухня у ресторані представлена на хорошому рівні. Дуже приємно, що українці люблять японську їжу

Харада Мічіо

Заступник голови місії Міністр-радник, Посольство Японії в Україні

Краща пропозиція

Спробуйте найсмачніші спеціальні пропозиції розроблені нашою командою!

Локшина Соба
Гречана локшина Соба, приготована на тепане з тигровими креветками, кальмаром, і овочами в вишуканому кисло-солодкому соусі.
Креветки королівські на тепані
Королівські креветки, обсмажені на тепане з гарніром з грибів шиитаке і печериць з болгарським перцем і зеленою цибулею. Оригінальність подачі доповнюється двома соусами.
Салат з бебі кальмару з соусом дрейсінг Юзо
Страва готується з листя салату, заправленого соусом дрейсінг Юзо, що створює прекрасне поєднання з бебі кальмаром, приготовленим на грилі.
Чаванмусі
Японський традиційний ніжний бульйон з яєчним желе, приготовлений з тигрової креветки, морського гребінця і гриба ерінг - один з головних складових Кайсекі-меню, де смак зустрічається з мистецтвом.
Добінмуші
Легкий, бульйон «Добінмуші» з вареної мідії, солодкої креветки, грибом ерінг і шматочками лимону у традиційному японському посуді послужить прекрасним аперитивом для будь-якого гурмана і шанувальника японської кухні.
Аге-моно
Гідною стравою з представленого Кайсекі-меню є черевце блакитного тунця з авокадо, смажене в темпура, а також гриб шитаке, фарширований ніжним, збалансованим фаршем із морепродуктів з овочами. Яскравим акцентом для довершення смаку послужить полуниця в темпура, полита карамеллю.
Чорна тріска з місо-соусом
Чорна тріска по праву вважається королевою риб, а в руках наших шеф-кухарів вона перетворюється в ніжний делікатес. Запечене філе чорної тріски з місо-соусом - гідний супровід трапези.
Ролл з мармуровим м'ясом
Ролл з мармуровим м'ясом, морквою, спаржею і якіторі - соусом для найвишуканіших цінителів японської кухні.

Філософія японської кухні

На столі опиняються виключно кращі і добірні продукти

Ikigai Team

 

Інтер’єр ресторану, дизайн якого розроблений згідно принципів простоти і натуралістичності, об’єднує в собі європейський комфорт і японський мінімалізм.

 

Галерея

Ресторан Ikigai

Главная

Open Table Dinners

2016

People love us on Yelp

2016

Guide Michelin

2016

Travelers Choice

2016

Основной секрет японской кухни

кроется в правильном подходе к выбору продуктов, красоте подачи блюд и отношении к еде в целом.

IKIGAI (Икигай|生き甲斐 ) – это японское понятие, означающее ощущение собственного предназначения в жизни. Это ощущение внутренней гармонии, что придает нашей жизни смысл, особый оттенок, вкус, полноту и глубину. Гармоничное сочетание вкуса, качества продуктов, эстетики и высокого уровня сервиса, то, что вы сможете ощутить в нашем ресторане.”

  • Оригинальное «Кайсеки-меню», разработанное при участии шеф-повара Yoshi Fujiwara
  • Обширное меню традиционных и современных японских блюд
  • Свежайшие морепродукты
  • Тепан-шоу

Что о нас говорят гости

Японская еда это не только вкусно, но и очень полезно. В ресторане «Ikigai» и с выбором и со свежестью блюд все  на самом высоком уровне. Прекрасный  уютный ресторан в самом центре города

Юлия Копыткова

CEO DetoxShop Диетолог, HARVARD MEDICAL SCHOOL

Чудесный персонал, всегда складывается ощущение, что только тебя и ждали. Кухня заслуживает отдельных похвал. Всегда свежайшие продукты и очень вкусные легкие соусы.

Елена Кравец

актриса, “Студия Квартал-95”

Мы с удовольствием посещаем ресторан «Ikigai», иногда проводим тут деловые встречи. В ресторане представлена кухня  на хорошем уровне.  Очень приятно, что Украинцы любят японскую еду

Харада Мичио

Заместитель главы миссии Минист-советник, Посольство Японии в Украине

Лучшее предложение

Попробуйте специальные предложения разработанные нашей командой!

Локшина Соба
Гречана локшина Соба, приготована на тепане з тигровими креветками, кальмаром, і овочами в вишуканому кисло-солодкому соусі.
Креветки королівські на тепані
Королівські креветки, обсмажені на тепане з гарніром з грибів шиитаке і печериць з болгарським перцем і зеленою цибулею. Оригінальність подачі доповнюється двома соусами.
Салат з бебі кальмару з соусом дрейсінг Юзо
Страва готується з листя салату, заправленого соусом дрейсінг Юзо, що створює прекрасне поєднання з бебі кальмаром, приготовленим на грилі.
Чаванмусі
Японський традиційний ніжний бульйон з яєчним желе, приготовлений з тигрової креветки, морського гребінця і гриба ерінг - один з головних складових Кайсекі-меню, де смак зустрічається з мистецтвом.
Добінмуші
Легкий, бульйон «Добінмуші» з вареної мідії, солодкої креветки, грибом ерінг і шматочками лимону у традиційному японському посуді послужить прекрасним аперитивом для будь-якого гурмана і шанувальника японської кухні.
Аге-моно
Гідною стравою з представленого Кайсекі-меню є черевце блакитного тунця з авокадо, смажене в темпура, а також гриб шитаке, фарширований ніжним, збалансованим фаршем із морепродуктів з овочами. Яскравим акцентом для довершення смаку послужить полуниця в темпура, полита карамеллю.
Чорна тріска з місо-соусом
Чорна тріска по праву вважається королевою риб, а в руках наших шеф-кухарів вона перетворюється в ніжний делікатес. Запечене філе чорної тріски з місо-соусом - гідний супровід трапези.
Ролл з мармуровим м'ясом
Ролл з мармуровим м'ясом, морквою, спаржею і якіторі - соусом для найвишуканіших цінителів японської кухні.

Философия нашей кухни

 

На столе достойны чести оказаться исключительно лучшие и отборные продукты.

Ikigai Team

 

Интерьер ресторана, дизайн которого разработан на принципах простоты и натуралистичности, объединяет в себе европейский комфорт и японский минимализм.

 

Галерея

Ресторан Ikigai

Peter Beefstreak

Gary Fiships

Diane Dinnery

Team

Новости

Що таке Дим САМ?

Що таке Дим САМ?

Дім-сами, які багато хто називає китайськими пельменями, насправді мають з останніми тільки посереднє схожість. По-перше, їх смак набагато тонше і багатогранніше, чому, власне, вони і називаються дім-сам, що означає «доторкнутися до серця». По-друге, справжні дім-сами готуються з використанням тонкого рисового тесту, класика жанру – рисове тісто гар-ґау. Його розгортають так тонко, що потім, пропарене, воно
Докладніше
У ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса

У ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса

З п’яти основ Ikigai – етичного кодексу, що надав назву нашому ресторану, саме поняття «Ikigai» означає гнучкість розуму, цілеспрямованість і захоплення. Саме завдяки цим якостям ми продовжуємо розвиватися і пропонувати нашим гостям нові смаки! 16 березня у ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса. Кожен гість вечора зміг гідно
Докладніше
8 березня у ресторані «Ікігай»

8 березня у ресторані «Ікігай»

У Країні Вранішнього Сонця, в березні жінкам присвячений не 1 день, а цілий місяць! У зв’язку з цим, ресторан ексклюзивної японської кухні «Ікігай» запрошує Вас відзначити цей прекрасний весняний свято з коханою людиною або з рідними. Із задоволенням запропонуємо Вам: – спеціально розроблений весняний амюс буш від Шеф-кухаря – частування з меню a la carte
Докладніше
У ресторані «IKIGAI» день закоханих в японському стилі!

У ресторані «IKIGAI» день закоханих в японському стилі!

14 лютого – це той день року, коли святий Валентин допомагає з’єднати закохані серця. Саме в цей день звучать найніжніші та найважливіші слова. Запрошуємо Вас провести найромантичніший вечір року в ресторані ексклюзивної японської кухні «IKIGAI». Ми підготували спеціальний романтичний кайсекі сет із 6 страв, який Ви зможете розділити з коханою людиною, і пляшку ігристого. Протягом
Докладніше
Power size роли в ресторані «IKIGAI»

Power size роли в ресторані «IKIGAI»

Ресторан високої японської кухні «IKIGAI» продовжує дивувати Вас своїми новинками! Запрошуємо Вас скуштувати нову позицію меню – Power Size роли. Основна особливість цих ролів полягає в їх велетенських розмірах. Таким чином, обравши один з 4-х ролів-новинок, Ви отримаєте більше задоволення від смаку. Прихильники класики можуть оцінити Power Size рол «Філадельфія» і Power Size рол з
Докладніше

Дитяче меню у ресторані IKIGAI

Чи є у Вас улюблений ресторан, куди приємно прийти з дітьми або всією сім’єю? І де кожен знайде собі блюдо по-смаку? Пропонуємо спробувати щось нове – японський ресторан для сімейних бранчів. І привід для цього є чудовий – дитяче меню. Ми гарантуємо Вам, що всі страви, які дітки замовлять зі спеціального меню, розроблене на основі
Докладніше

Освіжаючий тонік-бар меню в ресторані IKIGAI

У літню спеку так хочеться чогось освіжаючого! Ресторан IKIGAI радий подарувати Вам свіжість Сходу і запросити Вас на унікальне тонік-меню. Уявіть, що перед Вами ставлять велике плато з льодом, від якого пашить приємна прохолода, а в льоду блюдо з замовленим Вами частуванням, яке складається виключно з продуктів, що мають тонізуючий ефект. Морепродукти, цитрусові, ягоди, фрукти,
Докладніше

Нове Рамен Меню в ресторані IKIGAI

У 2013 році японська кухня була внесена до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, що визначило її статус як традиційної кухні, яка потребує збереження. Однак в останні роки у світі найбільш популярною японською їжею став рамен. В уявленні іноземця японська кухня – це темпура і суші. Рамен же раніше вважався фастфудом і до недавнього часу асоціювався
Докладніше
Тепан-ланч у ресторані «IKIGAI»

Тепан-ланч у ресторані «IKIGAI»

Ресторан «IKIGAI» не перестає радувати Вас свіжими рішеннями і запрошує на тепан-ланч. Ми рекомендуємо замовити суп «Добімуші», Японський овочевий салат, лосось теріякі з рисом, і рол авокадо, або зробити свій вибір з 5 страв на свій смак. У сучасному світі бізнесу, де важлива кожна хвилина, ми гарантуємо відмінне обслуговування і повну подачу усіх замовлених страв
Докладніше
Шеф рекомендує

Шеф рекомендує

Весна – це завжди зміни, і завжди в кращу сторону. Ресторан «IKIGAI» запрошує Вас скуштувати нове меню від Шеф-кухаря. Спеціально для весняного сезону наша команда розробила легке меню, де кожен зможе відкрити для себе незвичний смак знайомих інгредієнтів. У цьому меню окрема увага приділяється кіноа. Останнім часом ця крупа стала популярною через те, що вона
Докладніше

Home

Open Table Dinners

2016

People love us on Yelp

2016

Guide Michelin

2016

Travelers Choice

2016

The main secret of Japanese cuisine

lies in the right approach to the selection of products,elegance of serving dishes and attitude towards meal in general.

IKIGAI (ikigai | 生 き 甲 斐) is a Japanese concept meaning “a reason for being.” It is a sense of inner harmony that gives our lives meaning, special shade, taste, fullness and depth.
The harmonious mix of taste, quality of products, aesthetics and high level of service – all that you will feel in our restauran.

  • Original Kaiseki Menu, created with the assistance of Chef Yoshi Fujiwara
  • Rich menu of traditional and modern Japanese dishes
  • Fresh seafood
  • Teppan show

What people are saying about our restaurant

Japanese food is not only tasty but also very healthful. The selection and freshness of food are at the highest level at the «Ikigai» Restaurant. It is a lovely and cozy restaurant in the center of the city.

Julia Kopytkova

CEO DetoxShop Nutritionist, at HARVARD MEDICAL SCHOOL

Wonderful staff! There is always a feeling that they were waiting especially for you! The cuisine deserves special praise. Always fresh ingredients and delicious light sauces.

Elena Kravets

actress, "Studio Kvartal-95"

For us it is a pleasure to visit «Ikigai» Restaurant; sometimes we hold business meetings here. The restaurant’s cuisine is at a high level. We are very pleased that Ukrainians love Japanese food.

Michio Harada

Deputy Head of Mission Minister-Counsellor, Embassy of Japan in Ukraine

Best Offer

Try our delicious Chef’s specials!

Локшина Соба
Гречана локшина Соба, приготована на тепане з тигровими креветками, кальмаром, і овочами в вишуканому кисло-солодкому соусі.
Креветки королівські на тепані
Королівські креветки, обсмажені на тепане з гарніром з грибів шиитаке і печериць з болгарським перцем і зеленою цибулею. Оригінальність подачі доповнюється двома соусами.
Салат з бебі кальмару з соусом дрейсінг Юзо
Страва готується з листя салату, заправленого соусом дрейсінг Юзо, що створює прекрасне поєднання з бебі кальмаром, приготовленим на грилі.
Чаванмусі
Японський традиційний ніжний бульйон з яєчним желе, приготовлений з тигрової креветки, морського гребінця і гриба ерінг - один з головних складових Кайсекі-меню, де смак зустрічається з мистецтвом.
Добінмуші
Легкий, бульйон «Добінмуші» з вареної мідії, солодкої креветки, грибом ерінг і шматочками лимону у традиційному японському посуді послужить прекрасним аперитивом для будь-якого гурмана і шанувальника японської кухні.
Аге-моно
Гідною стравою з представленого Кайсекі-меню є черевце блакитного тунця з авокадо, смажене в темпура, а також гриб шитаке, фарширований ніжним, збалансованим фаршем із морепродуктів з овочами. Яскравим акцентом для довершення смаку послужить полуниця в темпура, полита карамеллю.
Чорна тріска з місо-соусом
Чорна тріска по праву вважається королевою риб, а в руках наших шеф-кухарів вона перетворюється в ніжний делікатес. Запечене філе чорної тріски з місо-соусом - гідний супровід трапези.
Ролл з мармуровим м'ясом
Ролл з мармуровим м'ясом, морквою, спаржею і якіторі - соусом для найвишуканіших цінителів японської кухні.

Our philosophy of Japanese cuisine

Only the best and selected products deserve the honour to be served on the table.

Ikigai Team

 

Restaurant’s interior has been designed by the principles of simplicity and naturalism, that combines European comfort and Japanese minimalism.

 

Restaurant Ikigai

Sample Page

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

Reservation Table for 4 person

Table Reservation for 4 person

Please click on one of the white boxes to specify the time slot for your free consultation
https://ikigai.kiev.ua/
лютий 2017 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Reservation Table for 6 person

Table Reservation for 6 person

Please click on one of the white boxes to specify the time slot for your free consultation
https://ikigai.kiev.ua/

лютий 2016 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 1 2 3 4 5 6

Success

Sorry, trouble retrieving payment receipt.

Purchase history

Transaction Failed

Your transaction failed, please try again or contact site support.

Checkout

Your cart is empty.

Coming soon

This site is coming soon

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Diet menu

Diet menu

We know how hard it is to follow a diet on your own…
Bettaso will customize its menu for any specific type of diet you’re on! We’ll even deliver it to your doorstep, 3 times a day!

Catering is a whole separate deal than simply serving guests at the restaurant.

We know it very well as we’ve been doing both for quite a long time by now…

As far as we can tell, the most important thing is the menu customization, as each specific event usually has its own specific set of appetizers, dishes and NA and alcoholic beverages.

We’ve got all the experience and manpower that it takes for professionally serving weddings, anniversaries, bachelor parties and basically any other entertaining kinds of events…

So when you approach us on catering your special occasion, firstly we’ll discuss the menu entries…

In case you’ll want any specific cuisine to be featured at your party, Bettaso’s team will be more than glad to cook it for you. It can be done either in our restaurant’s kitchen and delivered to your venue or it can be cooked right on-site, if applicable…

Also, besides providing  appetizers, dishes and beverages we also supply your event with our waiters and bartenders.

We’ve been serving parties for years. Be sure that we know how to make it right!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Party consulting

Party consulting

As food events professionals, we’ll be more than glad to spare one of our managers to advise you on party’s menu, selection of beverages and the interior for any type of occassion…

Catering is a whole separate deal than simply serving guests at the restaurant..

We know it very well as we’ve been doing both for quite a long time by now…

As far as we can tell, the most important thing is the menu customization, as each specific event usually has its own specific set of appetizers, dishes and NA and alcoholic beverages.

We’ve got all the experience and manpower that it takes for professionally serving weddings, anniversaries, bachelor parties and basically any other entertaining kinds of events…

So when you approach us on catering your special occasion, firstly we’ll discuss the menu entries…

In case you’ll want any specific cuisine to be featured at your party, Betasso’s team will be more than glad to cook it for you. It can be done either in our restaurant’s kitchen and delivered to your venue or it can be cooked right on-site, if applicable…

Also, besides providing  appetizers, dishes and beverages we also supply your event with our waiters and bartenders.

We’ve been serving parties for years. Be sure that we know how to make it right!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Personal menu delivery

Personal menu delivery

If you’re looking for a balanced, well selected menu, our tailored personal catering service will deliver it to you in no time!
Any item on our menu can be delivered using this service!

Catering is a whole separate deal than simply serving guests at the restaurant.

We know it very well as we’ve been doing both for quite a long time by now…

As far as we can tell, the most important thing is the menu customization, as each specific event usually has its own specific set of appetizers, dishes and NA and alcoholic beverages.

We’ve got all the experience and manpower that it takes for professionally serving weddings, anniversaries, bachelor parties and basically any other entertaining kinds of events…

So when you approach us on catering your special occasion, firstly we’ll discuss the menu entries…

In case you’ll want any specific cuisine to be featured at your party, Bettaso’s team will be more than glad to cook it for you. It can be done either in our restaurant’s kitchen and delivered to your venue or it can be cooked right on-site, if applicable…

Also, besides providing  appetizers, dishes and beverages we also supply your event with our waiters and bartenders.

We’ve been serving parties for years. Be sure that we know how to make it right!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Business catering

Business catering

Bettaso offers a business catering service that will keep even the most demanding companies well-fed, well serviced and satisfied!

Catering is a whole separate deal than simply serving guests at the restaurant.

We know it very well as we’ve been doing both for quite a long time by now…

As far as we can tell, the most important thing is the menu customization, as each specific event usually has its own specific set of appetizers, dishes and NA and alcoholic beverages.

We’ve got all the experience and manpower that it takes for professionally serving weddings, anniversaries, bachelor parties and basically any other entertaining kinds of events…

So when you approach us on catering your special occasion, firstly we’ll discuss the menu entries…

In case you’ll want any specific cuisine to be featured at your party, Bettaso’s team will be more than glad to cook it for you. It can be done either in our restaurant’s kitchen and delivered to your venue or it can be cooked right on-site, if applicable…

Also, besides providing  appetizers, dishes and beverages we also supply your event with our waiters and bartenders.

We’ve been serving parties for years. Be sure that we know how to make it right!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Waiter rental

Waiter rental

If you want to rent out one of our seasoned and skillful waiters for your event or a gala dinner, we’ll be more than glad to do that!

Catering is a whole separate deal than simply serving guests at the restaurant..

We know it very well as we’ve been doing both for quite a long time by now…

As far as we can tell, the most important thing is the menu customization, as each specific event usually has its own specific set of appetizers, dishes and NA and alcoholic beverages.

We’ve got all the experience and manpower that it takes for professionally serving weddings, anniversaries, bachelor parties and basically any other entertaining kinds of events…

So when you approach us on catering your special occasion, firstly we’ll discuss the menu entries…

In case you’ll want any specific cuisine to be featured at your party, Betasso’s team will be more than glad to cook it for you. It can be done either in our restaurant’s kitchen and delivered to your venue or it can be cooked right on-site, if applicable…

Also, besides providing  appetizers, dishes and beverages we also supply your event with our waiters and bartenders.

We’ve been serving parties for years. Be sure that we know how to make it right!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Gary Fiships

Gary Fiships

Chief Waiter

Gary works at Bettaso longer than anyone else.

 

That kind of tenure’s length allows him to provide mindful advice to all the newcomers, including other waiters, whom he presides over…

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Mary Applorange

Mary Applorange

Entremetier Sous Chef

Mary takes a good loving care for any vegetable related cooking…

 

She finds special joy in being a vegetable sous chef, as she’s been a vegetarian for more than 20 years by now!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Peter Beefstreak

Peter Beefstreak

Friturier Sous Chef

Peter is the person, who’s responsible for all the dishes that are deep fried in oil or any other animal fat… So the next time you order French fries, you’ll know whom to thank for it!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Steve Cutlet

Steve Cutlet

Grillardin Sous Chef

Steven is the chief for any grilled dish. Be it a fish, a piece of veal, lamb or a pork loin – be sure that under his supervision it will be grilling and smoking!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Michael Porkbelly

Michael Porkbelly

Rotisseur Sous Chef

As a rotisseur sous chef, Michale cooks all our roasted and braised meats.

 

He’s the person to get your steak done medium rare, well done or rare with blood…

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Cary Breadstove

Cary Breadstove

Saucier Sous Chef

Cary curates our delicious collection of sauces.

 

She’s a master for preparing meat, fish and vegetable sauces, the ones you’d love to dip your bread into!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Nelson Mangola

Nelson Mangola

Poissonnier Sous Chef

Derived from French culinary terminology, a poissonnier sous chef is the cook, responsible for preparing and serving all the dishes that have fish ingredients.

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Reservation Table for 2 person

Table Reservation for 2 person

Please click on one of the white boxes to specify the time slot for your free consultation
https://ikigai.kiev.ua/
лютий 2016 Back to лютий
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 1 2 3 4 5 6

FAQ

Frequently asked questions

During our years of service we’ve noticed that people tend to ask us similar questions.
Here we compiled our top 10 most frequently asked requests!

Do you offer vegetarian items on the menu?

Sure, we have a variety of vegetable dishes. That list includes salads, garnishes, and main dishes.

Does your restaurant have other locations?

Currently, we have only one location in Alexandria, VA. But we’re looking into a possibility to expand. Possibly, that might happen in the nearest future.

What’s your policy on bringing one's own alcohol in?

We do not encourage this, neither the state legislature of Virginia does….

How many tables do you have?

We’ve got more than 50 tables in our 2 dining halls, not taking into account the high chairs at the bar desk.

Do you offer themed parties hosting?

Sure! You can book any of our dining halls and host your party there!

Can I bring my pet in?

Unfortunately that’s not possible… However, during the spring and the summer, we have a summer terrace outside the building. Pets are allowed in that area.

How often do you update your menu?

We do it occasionally. Each new time of the year we add seasonal dishes and few times a year we add themed cuisine (like Italian cuisine days; Ukrainian cuisine week etc…)

Do you sell cigarettes at your bar?

No, we offer only beverages there…

Do you offer catering services?

Absolutely! We have a catering and waiter rental services. You can read more about it in our Services section of the website.

Can you join the tables for me if my party size exceeds 8-guest seats per table?

Sure. But we will appreciate if you will book table (s) beforehand in such a case…


Any other questions? Please Contact Us

Weddings & Parties catering

Weddings & Parties catering

We cater any types of events. Starting with weddings, baby showers, bachelor
parties, birthdays and finishing  with anniversaries…

Catering is a whole separate deal than simply serving guests at the restaurant..

We know it very well as we’ve been doing both for quite a long time by now…

As far as we can tell, the most important thing is the menu customization, as each specific event usually has its own specific set of appetizers, dishes and NA and alcoholic beverages.

We’ve got all the experience and manpower that it takes for professionally serving weddings, anniversaries, bachelor parties and basically any other entertaining kinds of events…

So when you approach us on catering your special occasion, firstly we’ll discuss the menu entries…

In case you’ll want any specific cuisine to be featured at your party, Betasso’s team will be more than glad to cook it for you. It can be done either in our restaurant’s kitchen and delivered to your venue or it can be cooked right on-site, if applicable…

Also, besides providing  appetizers, dishes and beverages we also supply your event with our waiters and bartenders.

We’ve been serving parties for years. Be sure that we know how to make it right!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Diane Dinnery

Diane Dinnery

Desserts Sous Chef

Diane has a sweet tooth for anything sweet!

 

That comes natural, as she was born in Paris. The rich traditions of varied desserts, cooked in this city for ages nurtured her taste for everything sweet and flavorsome…

 

Since those happy childhood time, she’s been working at our place for 10 years already. All while putting smiles on customers’ faces at the end of their meals…

 

As a dessert sous chef, she’s responsible for delighting you with anything nice: from a cheesecake to a creme brûlée!

Reservation

We are always ready to meet all your needs and requirements during the night time. Please call 555.329.0632 or fill out the contact form and we will call back to you ASAP.

Services

Services

Tailored culinary experience

Bettaso is something more, than just your regular restaurant…

We offer a multitude of side services, in addition to serving you at our restaurant.

Starting with business and weddings catering and finishing with waiter rentals and tailoring and delivering a diet menu for you…

We will keep you smiling, no matter what!

Weddings & Parties catering

We cater any types of events. Starting with weddings, baby showers, bachelor parties, birthdays and finishing  with anniversaries.

Waiter rental

If you want to rent out one of our seasoned and skillful waiters for your event or a gala dinner, we’ll be more than glad to do that!

Business catering

Bettaso offers a business catering service that will keep even the most demanding companies well-fed, well serviced and satisfied!

Personal menu delivery

If you’re looking for a balanced, well selected menu, our tailored personal catering service will deliver it to you in no time! Any item on our menu can be delivered using this service!

Party consulting

As food events professionals, we’ll be more than glad to spare one of our managers to advise you on party’s menu, selection of beverages and the interior for any type of occasion…

Diet menu

We know how hard it is to follow a diet on your own… Bettaso will customize its menu for any specific type of diet you’re on! We’ll even deliver it to your doorstep, 3 times a day!

Pricing

Pricing Table

Mediterranean lunch

$20
  • Croatian pea soup
  • Pasta with seafood
  • Rose wine
  • Cannoncino dessert
Full Menu

French lunch

$22
  • Mushroom cream soup
  • Caesar salad with salmon
  • Veal steak with french fries
  • Creme brulee
Full Menu

What people are saying about our restaurant

Anyone, who visits our place leaves us well fed and in a great mood!

I’ve been eating their business lunches for the past 7 years. Not even once have I had any unpleasant experience. And the dishes always taste fresh and good!

Sam

posted on, TripAdvisor

The prices are as good as the menu! Each time I spend less money, than anywhere else and get a fresh, tasty, homemade dinner!

Leah

posted on, foursquare

My friends, who go here every week highly recommended this place to me. Now, I visit it each day after work, though it takes me 5 more minutes to walk. But it’s totally worth it!

Alfred

posted on, Yelp

Наша команда

Наша команда

Эксклюзивная японская кухня

Наша профессиональная команда придерживается основ философии японской кухни, согласно которой, на столе достойны чести оказаться исключительно лучшие и отборные продукты.

Основная миссия наших шеф-поваров – сохранить первоначальные полезные свойства и вкус каждого ингредиента, создавая из них уникальные сочетания в японских традициях.

Совместно с японским шеф-поваром Yoshi Fujiwara, было разработано аутентичное «кайсеки меню», согласно многолетним традициям.

Diane Dinnery

Desserts Sous Chef

Diane has a sweet tooth for everything…sweet! As a dessert sous chef she’s responsible for delighting you with anything nice, from a cheesecake to a creme brûlée!

Nelson Mangola

Poissonnier Sous Chef

Derived from French culinary terminology, a poissonnier sous chef is the cook, responsible for preparing and serving all the dishes that have fish ingredients.

Cary Breadstove

Saucier Sous Chef

Cary curates our delicious collection of sauces. She’s a master for preparing meat, fish and vegetable sauces, the ones you’d love to dip your bread into!

Michael Porkbelly

Rotisseur Sous Chef

As a rotisseur sous chef, Michale cooks all our roasted and braised meats. He’s the person to get your steak done medium rare, well done or rare with blood…

Steve Cutlet

Grillardin Sous Chef

Steven is the chief for any grilled dish. Be it a fish, a piece of veal, lamb or a pork loin – be sure that under his supervision it will be grilling and smoking!

Peter Beefstreak

Friturier Sous Chef

Peter is the person, who’s responsible for all the dishes that are deep fried in oil or any other animal fat… So the next time you order French fries, you’ll know whom to thank for it!

Mary Applorange

Saucier Sous Chef

Mary takes a good loving care for any vegetable related cooking… She finds special joy in being a vegetable sous chef, as she’s been a vegetarian for more than 20 years by now!

Gary Fiships

Chief Waiter

Gary works at Bettaso longer than anyone else. That kind of tenure’s length allows him to provide mindful advice to all the newcomers, including other waiters, whom he presides over…

Elements

Blurb

Cozy, spacious area!

Enjoy our individual booths, that are spread across our spacious, well-lit halls…

Beverages for all tastes

From roasted Ethiopian coffee to any alcohol beverage, our bar menu features it all…

Diverse menu

We have both meat and vegetarian dishes there, on par with delicious desserts!

Takeaways for food and non-alcohol drinks

At our place you can order a takeaway for absolutely any menu item, including non-alcoholic beverages

No takeaways for alcoholic drinks and beverages

Unfortunately we do not offer takeaways for any spirited drinks that are placed in our restaurant’s bar menu

Slider, fullwidth

Compliment risotto to each Italian dish!

Order any Italian dish from our menu (pizza; pasta; carpaccio etc…) and get a complimentary risotto, at no additional cost! Offer is valid through this April only.
Menu

Get the 3rd dessert for free!

Whichever 2 of our delicious desserts will be picked, you’ll get the 3rd one for free! This offer will expire in 7 days, on May 1st, so hurry up!

Desserts Menu

Testimonials

I’ve been eating their business lunches for the past 7 years. Not even once have I had any unpleasant experience. And the dishes always taste fresh and good!

Sam

posted on, TripAdvisor

The prices are as good as the menu! Each time I spend less money, than anywhere else and get a fresh, tasty, homemade dinner!

Leah

posted on, foursquare

My friends, who go here every week highly recommended this place to me. Now, I visit it each day after work, though it takes me 5 more minutes to walk. But it’s totally worth it!

Alfred

posted on, Yelp

I’ve been eating their business lunches for the past 7 years. Not even once have I had any unpleasant experience. And the dishes always taste fresh and good!

Sam

posted on, TripAdvisor

The prices are as good as the menu! Each time I spend less money, than anywhere else and get a fresh, tasty, homemade dinner!

Leah

posted on, foursquare

Images

Contact form

Pricing Table

Mediterranean lunch

$20
  • Croatian pea soup
  • Pasta with seafood
  • Rose wine
  • Cannoncino dessert
Full Menu

French lunch

$22
  • Mushroom cream soup
  • Caesar salad with salmon
  • Veal steak with french fries
  • Creme brulee
Full Menu

Call To Action Module

Book a table for Friday and get a discount

Each person, who will put a table on reserve for this Friday night, will be given a 10% discount on all menu items, including NA and alcoholic beverages!

BOOK NOW

Book a table for Friday and get a discount

Each person, who will put a table on reserve for this Friday night, will be given a 10% discount on all menu items, including NA and alcoholic beverages!

BOOK NOW

Book a table for Friday and get a discount

Each person, who will put a table on reserve for this Friday night, will be given a 10% discount on all menu items, including NA and alcoholic beverages!

BOOK NOW

Progress Bar

Bottles of wine opened daily 10%
Of our dishes being vegetarian 50%
Happy entries in our Guest book 85%

The Toggles Module

Breakfasts

Besides our main, Chicago brunch (eggs; hamburger and an unlimited coffee), we also offer a diverse lineup of 3 business lunches… These include our Mediterranean, British and French lunches. All of which taste amazing!

Lunches & Brunches

Besides our main, Chicago brunch (eggs; hamburger and an unlimited coffee), we also offer a diverse lineup of 3 business lunches… These include our Mediterranean, British and French lunches. All of which taste amazing!

Dinners

Besides our main, Chicago brunch (eggs; hamburger and an unlimited coffee), we also offer a diverse lineup of 3 business lunches… These include our Mediterranean, British and French lunches. All of which taste amazing!

Tabs

Besides our main, Chicago brunch (eggs; hamburger and an unlimited coffee), we also offer a diverse lineup of 3 business lunches… These include our Mediterranean, British and French lunches. All of which taste amazing!

Besides our main, Chicago brunch (eggs; hamburger and an unlimited coffee), we also offer a diverse lineup of 3 business lunches… These include our Mediterranean, British and French lunches. All of which taste amazing!

Besides our main, Chicago brunch (eggs; hamburger and an unlimited coffee), we also offer a diverse lineup of 3 business lunches… These include our Mediterranean, British and French lunches. All of which taste amazing!

The Audio Player Module

Flirt With The Wind

by Nick Roach

No Cover Art

by Nick Roach

No Cover Art

by Nick Roach

Flirt With The Wind

by Nick Roach

The Map Module

6087 Richmond hwy, Alexandria, VA

Social Sharing

The Person Module

Simon Wicked

Sous chef

Being 5 years younger, than our Chef Mary, Simon is already skilled enough. Being a cook for more than 10 years in multiple Restaurants of Virginia, he’s now a part of our Restaurant’s team. His duty is a full control over the kitchen and the staff, as well as responsibility for food’s quality.

Mary Neffedy

Head Chef

Mary is the most experienced chef in our culinary team. She graduated from Parisian Culinary school 15 years ago and since then only excelled her skills. Now she has 2 sous-chefs to assist her. They help her cook our dishes as good as only possible

Mary Neffedy

Head Chef

Mary is the most experienced chef in our culinary team. She graduated from Parisian Culinary school 15 years ago and since then only excelled her skills. Now she has 2 sous-chefs to assist her. They help her cook our dishes as good as only possible

Simon Wicked

Sous chef

Being 5 years younger, than our Chef Mary, Simon is already skilled enough. Being a cook for more than 10 years in multiple Restaurants of Virginia, he’s now a part of our Restaurant’s team. His duty is a full control over the kitchen and the staff, as well as responsibility for food’s quality.

Countdown Timer

Use It With A Light Background

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Next Event

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Site Down for Maintenance

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Launching In

Day(s)
Hour(s)
Minute(s)
Second(s)

Circles Counter

%

Food items on the menu

%

NA and alcoholic beverages

Number Counter

Chefs and sous chefs

Visitors daily

Orders served daily


Buttons

Privacy Policy

 

Privacy Policy

This page informs you of our policies regarding the collection, use and disclosure of Personal Information we receive from users of the Site.

We use your Personal Information only for providing and improving the Site. By using our Site¨ you agree to the collection and use of information in accordance with this policy.

Information Collection And Use

While using our Site we may ask you to provide us with certain personally identifiable information which can be used to contact or identify you.

Personally identifiable information may include, but is not limited to: your name; Personal Information; Log Data. Like many site operators, we collect information that your browser sends whenever you visit our Site.

Log Data

This Log Data may include information such as your computers Internet Protocol & IP address; browser type; browser version; the pages of our Site that you visit; the time and date of your visit; the time spent on those pages and other statistics.

In addition we may use third party services such as Google Analytics that collect, monitor and analyze this …

The Log Data section is for businesses that use analytics or tracking services in websites or apps, like Google Analytics.

Communications

We may use your Personal Information to contact you with newsletters;  marketing or promotional materials and other information.

Cookies

Cookies are files with small amount of data, which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from a website and stored on your computers hard drive.

Like many websites, we use “cookies” to collect information. You can instruct your browser to refuse allcookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Site.

Security

The security of your Personal Information is important to us, but remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While we strive to use commercially acceptable means to protect your Personal Information, we cannot guarantee its absolute security due to the nature of the process.

Changes To This Privacy Policy

This Privacy Policy is effective as of March 31st, 2016 and will remain in effect except with respect to any changes in its provisions in the future, which will be in effect immediately after being posted on this page.

We reserve the right to update or change our Privacy Policy at any time and you should check this Privacy Policy periodically. Your continued use of the Service after we post any modifications to the Privacy Policy on this page will constitute your acknowledgment of the modifications and your consent to abide and be bound by the modified Privacy Policy.

If we make any material changes to this Privacy Policy, we will notify you either through the email address you have provided us, or by placing a prominent notice on our Site.

Contact Us

If you have any questions about this Privacy Policy, please contact us.

 

Terms of use

 

Terms of use

Please carefully read the following Terms of Use and Disclaimer before using the dasilvano.com Web site. By using our Web site, you agree to these Terms of Use. If you do not agree to these Terms of Use, you may not use this site. Betasso reserves the right, at any time, to modify, alter or update these Terms of Use, and you agree to be bound by such modifications, alterations or updates from the time they are posted on our Web site. It is your responsibility to check the Terms of Use periodically.

Copyright

All content included in our Web site, such as text, graphics, logos, button icons, images, and software, is the property of Betasso or its content suppliers and protected by U.S. and international copyright laws. Permission is granted to electronically copy and print hard copy portions of DaSilvano.com for the sole purpose of placing an order with Betasso or using the Web site as a shopping resource. Any other use, including the reproduction, modification, distribution, transmission, republication, display or performance, of the content of DaSilvano.com or its respective content suppliers is strictly prohibited.

Trademarks

All trademarks, logos, service marks and trade names that appear on this Web site are the trademarks of Betasso and other respective owners.

Disclaimer

The information, services, products offered for sale and materials contained in and/or advertised on DaSilvano.com, including, without limitation, text, graphics and links, are provided on an “As Is” basis with no warranty. TO THE MAXIMUM EXTENT PERMITTED BY LAW, Betasso AND ITS SUPPLIERS DISCLAIM ALL REPRESENTATIONS AND WARRANTIES, EXPRESS OR IMPLIED, WITH RESPECT TO SUCH INFORMATION, SERVICES, PRODUCTS AND MATERIALS, INCLUDING, BUT NOT LIMITED TO, WARRANTIES OF MERCHANTABILITY OR FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, TITLE, NON-INFRINGEMENT, FREEDOM FROM COMPUTER VIRUS AND IMPLIED WARRANTIES ARISING FROM COURSE OF DEALING OR COURSE OF PERFORMANCE. In addition, Betasso and its suppliers do not represent or warrant that the information accessible via DaSilvano.com is accurate, complete or current. We are not responsible for typographical errors. Price and availability information is subject to change without notice.

User Reviews and Other Comments

All reviews, comments and other submissions provided to Betasso on or about this site, or otherwise submitted in connection with your use of the Web site, shall be and remain Betasso’s property. Such disclosure, submission or offer of any comments shall be deemed an assignment to Betasso of all worldwide rights in all intellectual properties relating to the comments.

You agree that no comments submitted by you to Betasso will violate any right of any third party, including copyrights, trademark, privacy or other personal or proprietary right(s). You further agree that no comments submitted by you to the site will be or contain libelous or otherwise unlawful, abusive or obscene material. You are and shall remain solely responsible for the content of any comments you make.

You agree that Betasso may use and/or disclose information consistent with our Privacy Policy.

 

Typography

 

Header 1. The Harwood Arms is the only Michelin-starred pub in London

Most designers set their type arbitrarily, either by pulling values out of the sky or by adhering to a baseline grid. The former case isn’t worth discussing here, but the latter requires a closer look.

Header 2. When using a baseline grid, the first thing you must decide on is your baseline grid unit.

Most designers set their type arbitrarily, either by pulling values out of the sky or by adhering to a baseline grid. The former case isn’t worth discussing here, but the latter requires a closer look.

Header 3. You’ll commonly see baseline grid values of something like 20px, but where does a value like that come from?

Most designers set their type arbitrarily, either by pulling values out of the sky or by adhering to a baseline grid. The former case isn’t worth discussing here, but the latter requires a closer look.

Header 4. As you might have guessed, most designers choose this unit arbitrarily. The problem with this approach is that the resulting baseline grid.

Header 5. Instead of relying on arbitrary selection, wouldn’t it be nice if there were a way to determine the perfect typography settings based on a given context?
Header 6. Most designers set their type arbitrarily, either by pulling values out of the sky or by adhering to a baseline grid. The former case isn’t worth discussing here, but the latter requires a closer look.

Unordered list

  • Just take a look at these photos!
  • We are already preparing our 3rd dining hall to become as romantic as Paris itself!
  • So hurry up, and call us to book a spot for you and your loved one!

Ordered list

  1. Just take a look at these photos!
  2. We are already preparing our 3rd dining hall to become as romantic as Paris itself!
  3. So hurry up, and call us to book a spot for you and your loved one!

Blockquotes

Bettaso restaurant is just like life: a working mix of old and
new approaches, but in culinary business

Some other styles

Bold text
Whether you found me on YouTube
Italic
Whether you found me on YouTube
Strike-through
Whether you found me on YouTube
Link
Whether you found me on YouTube
Inline Code
Whether you found me on YouTube

 

Right aligned image

Each year we are introducing some new themed party for that occasion… And this time, the Valentine’s Day will be set amid Parisian decor!

So, with such sweet touches as little lit Eiffel Towers on the tables instead of candles, French paintings on the walls and a French live music…. This will be a very special Valentine’s Day for you and your 2nd half!

 

Left aligned image

Each year we are introducing some new themed party for that occasion… And this time, the Valentine’s Day will be set amid Parisian decor!

So, with such sweet touches as little lit Eiffel Towers on the tables instead of candles, French paintings on the walls and a French live music…. This will be a very special Valentine’s Day for you and your 2nd half!

Centre aligned image

Each year we are introducing some new themed party for that occasion… And this time, the Valentine’s Day will be set amid Parisian decor!

So, with such sweet touches as little lit Eiffel Towers on the tables instead of candles, French paintings on the walls and a French live music…. This will be a very special Valentine’s Day for you and your 2nd half!

Large image should always fit

Each year we are introducing some new themed party for that occasion… And this time, the Valentine’s Day will be set amid Parisian decor!

So, with such sweet touches as little lit Eiffel Towers on the tables instead of candles, French paintings on the walls and a French live music…. This will be a very special Valentine’s Day for you and your 2nd half!

 

Contact us

Contact us

44 Canal Center Plaza #200, Alexandria, VA 22314, USA

TEL:

Want to join the team?

Apply today

Working hours

Mo-Fr 11:00-00:00
Sa-Su 15:00-00:00

Call us at:

Make an online reservation

6087 Richmond Hwy, Alexandria, VA 22303, USA

Get in touch

Bettaso family Restaurant is situated at the very historical heart of Alexandria, VA. Our address is well known to locals as the most home-like, and delicious place in the city!

Please contact us using the form on the page in regards to any questions you might have, or to make a booking with us.

News

Що таке Дим САМ?

Що таке Дим САМ?

Дім-сами, які багато хто називає китайськими пельменями, насправді мають з останніми тільки посереднє схожість. По-перше, їх смак набагато тонше і багатогранніше, чому, власне, вони і називаються дім-сам, що означає «доторкнутися до серця». По-друге, справжні дім-сами готуються з використанням тонкого рисового тесту, класика жанру – рисове тісто гар-ґау. Його розгортають так тонко, що потім, пропарене, воно
Докладніше
У ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса

У ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса

З п’яти основ Ikigai – етичного кодексу, що надав назву нашому ресторану, саме поняття «Ikigai» означає гнучкість розуму, цілеспрямованість і захоплення. Саме завдяки цим якостям ми продовжуємо розвиватися і пропонувати нашим гостям нові смаки! 16 березня у ресторані «Ikigai» відбулася презентація нового меню від нашого гостя – шеф-кухаря Джонатoна Кертіса. Кожен гість вечора зміг гідно
Докладніше
8 березня у ресторані «Ікігай»

8 березня у ресторані «Ікігай»

У Країні Вранішнього Сонця, в березні жінкам присвячений не 1 день, а цілий місяць! У зв’язку з цим, ресторан ексклюзивної японської кухні «Ікігай» запрошує Вас відзначити цей прекрасний весняний свято з коханою людиною або з рідними. Із задоволенням запропонуємо Вам: – спеціально розроблений весняний амюс буш від Шеф-кухаря – частування з меню a la carte
Докладніше
У ресторані «IKIGAI» день закоханих в японському стилі!

У ресторані «IKIGAI» день закоханих в японському стилі!

14 лютого – це той день року, коли святий Валентин допомагає з’єднати закохані серця. Саме в цей день звучать найніжніші та найважливіші слова. Запрошуємо Вас провести найромантичніший вечір року в ресторані ексклюзивної японської кухні «IKIGAI». Ми підготували спеціальний романтичний кайсекі сет із 6 страв, який Ви зможете розділити з коханою людиною, і пляшку ігристого. Протягом
Докладніше
Power size роли в ресторані «IKIGAI»

Power size роли в ресторані «IKIGAI»

Ресторан високої японської кухні «IKIGAI» продовжує дивувати Вас своїми новинками! Запрошуємо Вас скуштувати нову позицію меню – Power Size роли. Основна особливість цих ролів полягає в їх велетенських розмірах. Таким чином, обравши один з 4-х ролів-новинок, Ви отримаєте більше задоволення від смаку. Прихильники класики можуть оцінити Power Size рол «Філадельфія» і Power Size рол з
Докладніше

Дитяче меню у ресторані IKIGAI

Чи є у Вас улюблений ресторан, куди приємно прийти з дітьми або всією сім’єю? І де кожен знайде собі блюдо по-смаку? Пропонуємо спробувати щось нове – японський ресторан для сімейних бранчів. І привід для цього є чудовий – дитяче меню. Ми гарантуємо Вам, що всі страви, які дітки замовлять зі спеціального меню, розроблене на основі
Докладніше

Освіжаючий тонік-бар меню в ресторані IKIGAI

У літню спеку так хочеться чогось освіжаючого! Ресторан IKIGAI радий подарувати Вам свіжість Сходу і запросити Вас на унікальне тонік-меню. Уявіть, що перед Вами ставлять велике плато з льодом, від якого пашить приємна прохолода, а в льоду блюдо з замовленим Вами частуванням, яке складається виключно з продуктів, що мають тонізуючий ефект. Морепродукти, цитрусові, ягоди, фрукти,
Докладніше

Нове Рамен Меню в ресторані IKIGAI

У 2013 році японська кухня була внесена до списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО, що визначило її статус як традиційної кухні, яка потребує збереження. Однак в останні роки у світі найбільш популярною японською їжею став рамен. В уявленні іноземця японська кухня – це темпура і суші. Рамен же раніше вважався фастфудом і до недавнього часу асоціювався
Докладніше
Тепан-ланч у ресторані «IKIGAI»

Тепан-ланч у ресторані «IKIGAI»

Ресторан «IKIGAI» не перестає радувати Вас свіжими рішеннями і запрошує на тепан-ланч. Ми рекомендуємо замовити суп «Добімуші», Японський овочевий салат, лосось теріякі з рисом, і рол авокадо, або зробити свій вибір з 5 страв на свій смак. У сучасному світі бізнесу, де важлива кожна хвилина, ми гарантуємо відмінне обслуговування і повну подачу усіх замовлених страв
Докладніше
Шеф рекомендує

Шеф рекомендує

Весна – це завжди зміни, і завжди в кращу сторону. Ресторан «IKIGAI» запрошує Вас скуштувати нове меню від Шеф-кухаря. Спеціально для весняного сезону наша команда розробила легке меню, де кожен зможе відкрити для себе незвичний смак знайомих інгредієнтів. У цьому меню окрема увага приділяється кіноа. Останнім часом ця крупа стала популярною через те, що вона
Докладніше

Reservation

Table Reservation

IKIGAI Restaurant – restaurant of an exceptional Japanese cuisine

The harmonious mix of taste, quality of products, aesthetics and professional level of service, all this you will experience at the Ikigai Restaurant
To make a reservation, please select your preferred table and fill in the contact form or dial +38 (044) 537 4 537 and we will get back to you ASAP.

Gallery

Restaurant’s interior has been designed by the principles of simplicity and naturalism, that combines European comfort and Japanese minimalism.

About

Ikigai (生 き 甲 斐) in Japanese means “a reason for being.” It is a sense of inner harmony that gives our lives meaning, special shade, taste, fullness and depth.

We believe that in our restaurant you will obtain your Ikigai by enjoying:

– Original Kaiseki Menu, created with Chef Yoshi Fujiwara
– A wide variety of traditional Japanese dishes
– Fresh seafood
– Teppan show
– Gourmet serving
– Japanese hospitality

It is, indeed, the discovery of the year in the world of gastronomy, which is waiting for connoisseurs of Japanese cuisine!