Команда ресторану Ikigai

Дмитро Кривошап – шеф-кухар ресторану Ikigai

Кулінарний досвід Дмитро набував з юнацького віку і вже з 18 років працював на кращих кухнях столиці.
На його рахунку численні перемоги в конкурсах зі створення страв і фудпейрінгу, який нещодавно перевернув увесь світ кулінарії з ніг на голову.
Сьогодні Дмитро представляє нову генерацію шефів.
На початку 2019 року він повернувся з однієї із найзагадковіших країн світу – Японії, куди літав осягати секрети кухні країни вранішнього сонця.
Тепер за його плечима стажування у ресторані INUA. А в меню Ikigai – страви новаторської японської кухні.
Свою місію як шеф-кухаря Ikigai Дмитро бачить так: «Насолода – сенс життя. Насолоджуйтесь».